På ön – Tracey Garvis Graves

På ön – Tracey Garvis Graves

pa-on

Tonåring + lärare + öde ö = vad som helst kan hända

Recension från Bokus:

”Den trettioåriga läraren Anna Emerson är på väg till familjen Callahans sommarhus på Maldiverna. Bredvid henne på flyget sitter den sextonårige T.J. Callahan, pojken hon ska undervisa, som nyligen genomgått en lyckosam cancerbehandling. Men semestern tar en oväntad vändning. Piloten drabbas av hjärtattack och privatplanet kraschar i Indiska Oceanen.

Anna och T.J. överlever men är strandsatta på en öde ö. I det ogästvänliga klimatet tvingas de samarbeta för att överleva. I takt med att T.J. mognar söker de närhet hos varandra. De inleder en förbjuden kärleksrelation, väl medvetna om den åldersskillnad som kommer att dömas ut av nära och kära. Och medan känslorna fördjupas förvandlas veckor till månader och månader till år. Kommer de någonsin att bli räddade? Finns det hopp för deras kärlek bortom den öde ö där de befinner sig?”

 

Recension:

Det här är en bok som nästan måste sträckläsas, i alla fall gjorde jag det. Egentligen kan jag inte förklara varför det var så svårt att lägga ifrån sig boken då den handlar om två människor som är strandsatta på en öde ö, vilket är ett ganska vanligt koncept. Men någonting gjorde att jag verkligen fastnade för den här boken. Den var otroligt lättläst och hade en perfekt blandning av feelgood, lugn, passion och spänning. Jag har alltid haft svårt för böcker med för många karaktärer, vilket gjorde att den här boken med väldigt få karaktärer passade mig perfekt. Bra bok att läsa i hängmattan i sommar.

 

Betyg:

4,5 av 5

 

Finns att köpa: Bokus, Adlibris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s