Överenskommelser – Simona Ahrnstedt

Överenskommelser – Simona Ahrnstedt

verens1[1]

Passion när den är som bäst.

Beskrivning från Bokus:

”Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon – Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han – karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok.

Efter den kvällen tycks de ständigt korsa varandras vägar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frispråkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte länge förrän Beatrice och Seth inser att de är involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.

Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices närhet har avtalat – planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth…”

Recension:
Det här är min första bok som jag läser av Simona Ahrnstedt och jag måste säga att jag är imponerad! Överenskommelser är en bok som innehåller allt: drama, extravagans, passion och humor. Boken är otroligt lättläst, faktum är att jag hade svårt att lägga i från mig den när jag väl hade börjat. Seth, den buttre charmören och Beatrice, den frispråkiga kvinnan, trasslar till sin kärlekshistoria gång på gång på ett mycket spännande sätt. Att boken sedan utspelar sig i de finare kretsarna på 1800-talet gör att boken får en extra förfining.

 

Betyg:
4 av 5

 

Finns att köpa: Bokus, Adlibris.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s